Liverpoolilla on loppukauden aikana vain yksi tavoite.

Päästä neljän parhaan joukkoon Valioliigassa ja siten päästä mukaan Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Liverpool on parhaillaan kuudentena Valioliigassa. Neljäntenä oleva Tottenham on kuuden pisteen päässä, mutta on pelannut yhden ottelun Liverpoolia vähemmän.

Liverpool putosi aiemmin tällä viikolla Mestarien liigasta hävittyään neljännesvälierissä Real Madridille yhteismaalein 2-6.

Roberto Firmino jättää Liverpoolin kuluvan kauden jälkeen. Jürgen Klopp on jo vahvistanut uutisen. Firminon sopimus loppuu, eikä hän allekirjoita jatkosopimusta. Firminon ei ole määrä jäädä ainoaksi maisemaa vaihtavaksi Liverpoolin pelaajaksi.

Virgil van Dijkin mukaan Liverpool tarvitsee vahvistuksia voidakseen taistella menestyksestä.

– Luonnollisesti pelaajia poistuu joukkueestamme. Siitä on jo tiedotettu, joten jos haluamme olla siellä, missä olemme olleet viimeisen viiden vuoden ajan, tarvitsemme lisää laatua. Varsinkin, kun menetämme pelaajia. Mielestäni se on aika selvää, van Dijk totesi The Athleticille.