Manchester Cityn hyökkääjä Erling Haaland taistelee aikaa vastaan kuntoutuakseen ensi viikolla pelattavaan Valioliiga-otteluun Liverpoolia vastaan.

Haaland, 22, joutui vetäytymään Norjan maajoukkueen vahvuudesta nivusvamman takia, eikä hänelle jää isänsä Alfie Haalandin mukaan juurikaan aikaa treenata ennen Liverpool-peliä.

City isännöi Liverpoolia Valioliigassa lauantaina 1. huhtikuuta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Erling Braut Haaland will miss the games against Spain and Georgia due to a groin injury 🚨🔵🇳🇴 #MCFC

Haaland has left the Norway squad, as official FA statement announced.

Haalandin isä vahvisti norjalaisen TV 2 Sportin haastattelussa, että hänen poikansa on ollut Barcelonassa Manchester Cityn luottokirurgin Ramón Cugatin hoidettavana.

– Ensinnäkin, en ole lääkäri, ja toiseksi, se (Haalandin pelaaminen) on epävarmaa. Ei voi olla kaksi viikkoa harjoittelematta ja sitten hypätä heti otteluun, sanoi Alfie Haaland Telegraphin mukaan.

– Siinä on tapahduttava edistystä. He voivat ottaa riskin, mutta jos hän ei pääse harjoittelemaan kunnolla joukkueen kanssa, niin hän ei pelaa. Se riippuu siitä, miten hän reagoi hoitoon seuraavina päivinä.

Haaland on pelannut debyyttikaudellaan Manchester Cityssä 37 ottelua tehden niissä yhteensä 42 maalia ja syöttäen viisi. Tällä hetkellä hän on Marbellassa Cityn fysioterapeutin kanssa.