Son Heung-min tuntee olevansa vastuussa Antonio Conten potkuista.

Italialaismanageri jätti tällä viikolla Tottenhamin yhteisymmärryksessä seuran kanssa.

Son on ollut tällä kaudella heikossa vireessä tehtyään vain kuusi maalia. Etelä-Korean maajoukkuehyökkääjä oli viime kaudella 23 osumallaan Valioliigan maalipörssin jaetulla ykkössijalla.

Son uskoo, että hänen vaisut otteensa olivat osasyy Conten potkuihin.

– Olen hyvin pahoillani hänen puolestaan. Hän on maailmanluokan manageri ja meillä oli hyvä matka yhdessä. Olen hänelle kiitollinen paljosta, Son kommentoi Etelä-Korean tiistain Uruguayta vastaan pelatun maaottelun jälkeen lehdistölle.

– En tiedä, mitä mieltä muut pelaajat olivat hänestä, mutta minä olen pahoillani hänen puolestaan. Minun olisi pitänyt näyttää enemmän, mutta en pystynyt siihen. En pystynyt auttamaan seuraa ja tunnen olevani vastuussa siitä, että hän jätti seuran.

LUE LISÄÄ!