Real Madrid on hyvin kiinnostunut Chelsean Reece Jamesista, kertoo madridilaislehti AS.

Lehden mukaan Real Madrid kokee tarvitsevansa uuden oikean laitapuolustajan ja James on valmennus- ja seurajohdon ykkösehdokas.

Real Madridin seurajohto pitää Jamesia hyvin potentiaalisena vaihtoehtona, mutta samalla tiedostaa, ettei Jamesin hankkiminen Chelseasta ole suinkaan yksinkertainen tai helppo operaatio. Chelsea harvemmin myy avainpelaajiaan muuten kuin pakon edessä.

James solmi Chelsean kanssa uuden jatkosopimuksen viime syksynä. Chelsean nettokulutus siirtomarkkinoilla viimeisen vuoden aikana on yli 540 miljoonaa euroa. Chelsean on myytävä pelaajiaan kesän siirtoikkunassa FFP-syistä ja Real Madrid tarkkailee, johtaako se Jamesin myyntiin.

Real Madrid ja Chelsea iskevät yhteen Mestarien liigan puolivälierissä. Real Madridin seurajohto aikoo tutustua Chelsean hankkineeseen Todd Boehlyyn ja luoda uusia suhteita lontoolaisseuraan mahdollisten James-neuvotteluiden vuoksi.

23-vuotiaan Jamesin kausi on ollut hyvin rikkonainen loukkaantumisten vuoksi.