Luis Enrique on ollut työttömänä muutaman kuukauden ajan.

Enrique poistui Espanjan A-maajoukkueen peräsimestä Qatarin MM-lopputurnauksen jälkeen. Espanjalaisvalmentaja on sittemmin etsinyt uutta työpaikkaa.

SER haastatteli Enriqueta, joka kertoi haluavansa työskennellä Valioliigassa. Enrique ei kuitenkaan halua mennä minkä tahansa valioliigaseuran peräsimeen. Luotsi odottaa yhteydenottoja kärkiseuroilta.

– Haluaisin mennä työskentelemään Englantiin. Seuraan paljon englantilaista jalkapalloa. Enemmän kuin espanjalaista. Valioliiga on hyvin kiinnostava sarja. En peittele sitä. Haluaisin mennä työskentelemään sinne. En kuitenkaan mene mihin tahansa seuraan päästäkseni Valioliigaan.

Enrique on yhdistetty muun muassa Brasilian A-maajoukkueen peräsimeen, mutta luotsi kieltää huhut.

– En ole saanut seurajoukkueista tarjouksia, mutta olen saanut erään tarjouksen maajoukkuetasolla. En ole hylännyt sitä. Mielestäni en ole oikeanlainen valmentajatyyppi Brasilian maajoukkueelle. Kukaan ei ole soittanut sieltä minulle.

Enrique on valmentanut seurajoukkuetasolla edellisen kerran Barcelonaa. Enrique luotsasi Barcelonaa vuodet 2014-17.