Crystal Palace palkkasi viime viikolla Roy Hodgsonin uudeksi päävalmentajakseen.

Hodgsonin sopimus Crystal Palacen kanssa kestää loppukauden. Hodgson yrittää pitää Crystal Palacen Valioliigassa. Eroa putoamisviivan huonommalle puolelle on kolme pistettä.

75-vuotias Hodgson on Valioliigan historian vanhin valmentaja. Hodgson lopetti jo kertaalleen valmennusuransa, kun hän poistui Watfordista viime kauden jälkeen, mutta luotsin mukaan hänen päälleen asetettiin vain lopettaneen valmentajan leima.

Hodgsonilta tiedusteltiin lehdistötilaisuudessa, onko hän jo riittävän vanha lopettaakseen uransa.

– Tiedän, että syntymätodistukseni kertoo minulle sen, mutta minusta ei tunnu siltä. Olin jo hyväksynyt sen, että valmennusurani päättyi, koska kaikki sanoivat niin. Kävelin kadulla ja ihmiset kysyivät minulta, nautinko eläkepäivistä. Samaan aikaan en ole koskaan tuntenut itseäni niin vanhaksi, että minun pitäisi siirtyä eläkkeelle.

– Olen aina pitänyt avoimena mahdollisuutta tällaiseen projektiin, Hodgson muistutti.