Kai Havertz on edustanut Chelseaa noin kahden ja puolen vuoden ajan.

Havertz iski Mestarien liigan finaalin voittomaalin keväällä 2021. Vaikka Havertz onnistui tuomaan Chelsealle Mestarien liigan voiton, ei saksalaisen ura Lontoossa ole sujunut odotusten mukaisesti.

Chelsea maksoi Havertzista peräti 80 miljoonaa euroa Bayer Leverkusenille. Havertzista odotettiin joukkueen uutta syömähammasta, mutta Havertz on ollut Chelseassa varsin vaisu. Kuluvalla kaudella Graham Potter on peluuttanut Havertzia kärjessä. Tuloksena on yhdeksän maalia.

Havertzia Chelseassa valmentanut Thomas Tuchel sai potkut lontoolaisseurasta syyskuussa. Chelsean seurajohdon ratkaisu yllätti monet. Tuchel siirtyi viime viikolla Bayern Münchenin uudeksi päävalmentajaksi.

Havertz haluaisi työskennellä jälleen Tuchelin alaisuudessa ja otti kantaa mahdolliseen Bayern-siirtoon.

– Bayern on suuri seura ja minulle saksalaisena on vaikea sanoa heille ei, mutta tavoitteeni on aina ollut pelata ulkomailla ja tutustua uuteen maahan. Haluaisin palata työskentelemään Tuchelin kanssa. Et koskaan tiedä, mitä jalkapallossa tapahtuu. Kaikki voi tapahtua todella nopeasti. Älä koskaan sano ei koskaan, Havertz muistutti The Guardianille.

LUE MYÖS: ”En ymmärrä miksi minusta maksettiin niin paljon” – 80 miljoonan euron Chelsea-pelaaja kummasteli siirtosummaansa