Graham Potter ottaa vastuun Chelsean lauantain yllättävästä tappiosta.

Blues hävisi kotonaan Aston Villalle 0-2-lukemin.

Potter näki Chelsean esityksessä paljon posiitivisia asioita, mutta tulos on lontoolaisseuran valmentajalle valtava pettymys.

– Meidän täytyy pystyä parempaan. Pelissämme on paljon hyviä asioita. Hyökkäyksiin lähtöjä, laukauksia, tilastoja: Se oli positiivinen esitys, mutta ei tuloksellisesti, Potter kommentoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Olemme hyvin pettyneitä. Tällaista tapahtuu. Pojat antoivat kaikkensa. He yrittivät ja hyökkäsivät. Meidän täytyy pystyä puolustamaan paremmin. Olen vastuussa siitä.

– Me halusimme voittaa kotiottelumme täällä ja tässä esityksessä oli positiivisia asioita. Kyse ei ollut yrityksen puutteesta. Meidän täytyy vain käyttää nämä hetket paremmin.

Tappio pudotti Chelsean Valioliigassa ulos 10 parhaan joukosta. Samalla Potterin potkujen uhka kasvoi entistä suuremmaksi.

– Olimme puolustuksen osalta taas liian avoimia tänään. Meillä oli tilastot huomioiden tilanteita. Meillä oli 1vs1-tilanteita, mutta tärkeimpänä me olimme toiseksi parhaita maalinteossa, Potter lisäsi.

– En halua syyttää ketään. Minä otan tästä vastuun. Meidän on pysyttävä yhdessä. Olemme joukkue. Häviämme ja voitamme yhdessä.

LUE MYÖS!