Graham Potterin potkut Chelseasta eivät herätä Thomas Tuchelin ajatuksissa minkäänlaisia tuntemuksia.

Englantilaisvalmentaja Potter palkattiin syyskuussa Tuchelin paikalle. Saksalaisvalmentaja pestattiin viime viikolla Bayern Münchenin peräsimeen.

Tuchel otti potkujensa jälkeen etäisyyttä Chelseaan. Seuran muuttuneet toimintatavat Todd Boehlyn omistuksessa ovat sammuttaneet valmentajan rakkauden sitä kohtaan.

– Sain kuulla siitä viime yönä tekstiviestillä. Se on tyrmäävä ajoitus, koska minä aloitin juuri täällä Tuchel sanoi Athleticille.

– Minulla vei aikansa irtaantua potkujen jälkeen Chelseasta. Minä rakastin työskennellä siellä ja muodostin elinikäisiä ystävyyksiä siellä henkilökunnan kanssa.

– Se oli intensiivistä aikaa, mutta seura on muuttunut merkittävästi tämän jälkeen. Se auttoi minua ottamaan etäisyyttä heihin. Sen vuoksi nämä uutiset eivät herättäneet minussa mitään tunteita.

Tuchel johdatti keväällä 2021 Chelsean Mestarien liigan voittoon. Saksalainen luotsasi lontoolaisseuraa tammikusta 2021 lähtien viime vuoden syyskuuhun saakka.

Tuchelin Bayernissa korvaama Julian Nagelsmann on yksi suosikkikandidaateista Chelsean uudeksi manageriksi.

Tuchel uskoo, ettei hänen maanmiehensä tarvitse ohjeita seuravalinnassa.

– Minun ei tarvitse antaa mitään neuvoja, koska se seura on nyt erilainen, eikä sama kun minä olin siellä. Tuchel kommentoi.

LUE MYÖS!