Graham Potterin potkut Chelseasta saivat Steve Cooperin arvostamaan omaa työpaikkaansa Nottingham Forestin managerina entistä enemmän.

Potterista tuli sunnuntaina Valioliigan tämän kauden 12. erotettu manageri. Myös Leicester erotti Brendan Rodgersin samana päivänä.

Potkuja on annettu nyt eniten yhden kauden aikana koko Valioliigan historiassa.

Myös Cooper, 43, on ollut paineen alla Nottinghamin jäätyä seitsemässä edellisessä valioliigaottelussaan ilman voittoa. Forest kohtaa tiistaina vieraissa myös sarjapaikkansa säilyttämisestä taistelevan Leedsin.

– Managerina näitä ei ole mukava kuulla. En ollut tietoinen tuosta, Cooper kommentoi lehdistölle valmentajapotkujen suuresta määrästä hämmentyneenä.

– Tämä on kuitenkin tulosurheilua. Sinun on voitettava niin paljon otteluita kuin mahdollista. Me yritämme kaikki parhaamme ja olemme samassa veneessä.

– Minulla on paljon kunnioitusta Brendania ja myös Grahamia kohtaa, jota en tunne kovinkaan hyvin. Toivotan heille molemmille kaikkea parasta. He ovat molemmat taitonsa todistaneita valmentajia ja uskon heidän iskevän vahvempina takaisin.

– Minä yritän vain tehdä oman työni hyvin. Ajatukseni eivät muutu edes kotiintullessani. Ajattelen aina työtä. Olen pakkomielteinen tekemään parhaani. En juurikaan mieti sitä mitä minusta sanotaan. Se ei ole minusta tuottoisaa. Jos tekisin niin, en tekisi työtäni kunnolla.

Lähde: Athletic

LUE MYÖS!