Chelsea ja Tottenham etsivät uutta päävalmentajaa.

Tottenham tiedotti hiljattain antaneensa Antonio Contelle potkut. Conte haukkui joukkueensa pelaajat Southampton-tasapelin jälkeen harvinaisen suorasanaisesti median edessä ja sai maajoukkuetauon aikana potkut.

Chelsea sen sijaan ilmoitti sunnuntaina Graham Potterin potkuista. Potter ehti valmentaa Chelseaa alle seitsemän kuukauden ajan. Chelsea maksoi Potterista Brightonille peräti 24 miljoonaa euroa, mutta tulokset olivat surkeita ja luotsi sai lähteä.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Mauricio Pochettinon lähipiiri on vahvistanut, ettei kumpikaan seura ole toistaiseksi ottanut yhteyttä argentiinalaisluotsiin. Pochettino olisi halukas palaamaan Valioliigaan. Englantilaismediassa on kerrottu Pochettinon haaveilevan paluusta Tottenhamiin.

ESPN:n mukaan Chelsean on määrä tiedustella Pochettinon tilannetta, vaikkei luotsi olekaan ykkösvaihtoehto Potterin korvaajaksi.

Pochettino on ollut työttömänä noin vuoden ajan saatuaan potkut PSG:stä viime kesänä.