Burnley palaa ensi kaudeksi Valioliigaan.

Burnleyn sarjanousu varmistui perjantai-iltana, kun se voitti Marcus Forssin edustaman Middlesbrough’n vieraskentällä 2-1. Tehokasta kautta pelaava Forss vaihdettiin kentälle vartti ennen päätösvihellystä.

Luton Town jäi tasapeliin Millwallin vieraana ja se tiesi sitä, että sarjaa ylivoimaisesti johtava Burnley tarvitsi voiton varmistaakseen sarjanousunsa.

Vincent Kompanyn valmentama Burnley on pelannut upean kauden Mestaruussarjassa.

Se on hävinnyt vain kaksi sarjaottelua ja johtaa Mestaruussarjaa yhdeksän pisteen erolla Sheffield Unitediin. Sarjan kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan. Kolmantena oleva Luton Town on jäänyt jo 19 pisteen päähän Burnleysta, kun kuusi sarjakierrosta on pelaamatta.

Burnley putosi Valioliigasta viime keväänä.

Burnley FC 🏆

@BurnleyOfficial
WE ARE GOING UP! 🤩🥳