Liverpool ja Arsenal iskivät sunnuntai-iltana yhteen Anfieldilla Valioliigan huippukamppailussa.

Ottelu päättyi lopulta vaiherikkaiden hetkien jälkeen 2-2 -tasapeliin. Arsenal johtaa siten sarjaa kuuden pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn. Joukkueet kohtaavat toisensa muutaman viikon kuluttua Etihadilla.

Gabriel Martinelli ja Gabriel Jesus veivät Arsenalin kahden maalin etumatkalle jo puoleen tuntiin mennessä. Martinelli iski ottelun avausmaalin kahdeksannella minuutilla ja Jesus puski joukkueensa toisen maalin 20 minuuttia myöhemmin. Mohamed Salah kavensi ottelun juuri ennen taukoa.

Lisäksi Salah’lla oli loistava mahdollisuus tuoda Liverpool tasoihin rangaistuspotkusta, mutta egyptiläistähden yritys meni ohi maalin. Roberto Firmino onnistui tuomaan Liverpoolin tasoihin vain muutama minuutti ennen täyttä aikaa. Trent Alexander-Arnold lähetti nappikeskityksen boksiin ja Firmino puski pallon tyylikkäästi ohi Aaron Ramsdalen. 2-2.

Arsenalin sarjakautta on vielä jäljellä kahdeksan ottelun verran. Sarjakärki kohtaa ensi viikonloppuna putoamista vastaan taistelevan West Hamin.

Liverpool sen sijaan jatkaa kahdeksannella sijalla. Mestarien liigaan oikeuttavalle neljännelle sijalle on matkaa 12 pistettä.