João Félix siirtyi tammikuussa Atléticosta lainalle Chelseaan.

Chelsea maksoi lainasta noin 11 miljoonaa euroa ja lisäksi otti kontolleen Félixin kevätkauden palkan. Lainassa ei ole mukana osto-optiota.

Félix on pelannut Chelseassa 12 ottelua, joista jokaisen avauskokoonpanossa. Tehot ovat kuitenkin jääneet puuttumaan, sillä Félix on tehnyt vain kaksi maalia, ja maalisyöttötili on toistaiseksi avaamatta. 12 ottelusta vain kolme on päättynyt Chelsean voittoon.

Félix on kärsinyt samoista ongelmista Chelseassa kuin Atléticossakin. Pelaajan peliesitykset näyttävät periaatteessa hyviltä, mutta ne eivät näy millään tavalla tulostaulussa.

Madridilaislehti AS:n saamien tietojen mukaan Chelsea haluaa ehdottomasti hankkia Félixin itselleen kuluvan kauden jälkeen. Lehden mukaan Atlético on jo ilmoittanut Chelsealle, ettei se aio myydä seurahistoriansa kalleinta hankintaa halvalla. Atlético vaatii Félixistä noin sata miljoonaa euroa.

Atlético maksoi Félixistä Benficalle 127 miljoonaa euroa kesällä 2019, mutta Félix nousi vuosien saatossa kenties seurahistorian suurimmaksi flopiksi.

Chelsea haluaa tavata Atléticon seurajohdon lähiviikkoina neuvotellakseen Félixin pysyvästä siirrosta Lontooseen.