Thomas Zilliacus on luopunut haaveestaan Manchester Unitedin osaomistamisesta. Suomalaisliikemies vahvisti Twitter-tilillään vetäytymisestään.

Man Unitedin omistava Glazerien perhe päätti aiemmin järjestävänsä kolmannen tarjouskierroksen seuran omistajakaupoista. Zilliacusin lisäksi myös englantilaisliikemies Sir Jim Ratcliffe ja Sheikki Jassim Qatarista olivat jättäneet tarjouksia seurasta.

Glazerien päätöksen myötä omistajanvaihdos voi venyä ensi kesään. Zilliacus ei aio jäädä mukaan kolmannelle tarjouskierrokselle.

– Olen vetäytynyt kolmannesta tarjouskierroksesta Unitedista. Tarjouskilpa on muutttunut farssiksi, eivätkä Glazerit kunnioita seuraa. Viivästykset tekevät uudelle omistajalle vaikeaksi rakentaa voittavan joukkueen, Zilliacus perusteli päätöstään Twitterissä.

– Jim Ratcliffe, Sheikki Jassim ja minä olimme kaikki valmiita neuvottelemaan kaupoista. Glazerit valitsivat sen sijaan uuden kierroksen. Minä en aio osallistua tähän farssiin, jonka tarkoituksena on tuoda maksimituotot myyjille Manchester Unitedin kustannuksella.

Thomas Zilliacus

@TZilliacus
I have declined participation in a third bidding round for United. The bidding is turning into a farce, with Glazers giving no respect to the club. The delays will make it very difficult for any new owner to build a winning team for next season.

Thomas Zilliacus

@TZilliacus
Jim Ratcliffe, sheik Jassim and myself all were ready to negotiate a deal to buy United. Instead Glazers chose to start a new round. I will not participate in a farce set up to maximize the profit for the sellers at the expense of Manchester United.

LUE MYÖS!