Chelsean laitapuolustaja Ben Chilwell on pyytänyt kannattajilta ja joukkuekavereiltaan anteeksi punaista korttiaan keskiviikon Mestarien liigan ottelussa Real Madridia vastaan.

Puolivälierien avausosaa oli takana vajaa tunti, kun Chilwell, 26, esti Rodrygo Goesilta ilmeisen maalintekopaikan repimällä läpiajoon karanneen hyökkääjän kumoon.

Seurauksena oli suora punainen kortti. Peli oli tuolloin 1-0 Real Madridin hyväksi, ottelu päättyi kotijoukkueen 2-0-voittoon.

– Nukuin yön yli, ja haluan vain pyytää anteeksi joukkuekavereiltani ja kannattajilta. Tein eilen illalla päätöksen sekunnin murto-osassa, ja se oli virhe. Annan aina kaikkeni joukkueen eteen ja teen niin jatkossakin. Kiitos tuestanne, kommentoi Chilwell Twitterissä.

Chelsea isännöi Real Madridia toisessa osaottelussa ensi viikon tiistaina. Otteluparin voittaja kohtaa välierässä joko Bayern Münchenin tai Manchester Cityn, joka voitti avausosan 3-0.

Ben Chilwell

@BenChilwell
Slept on it, and just want to apologise to my team mates and the fans. I made the decision in a split second last night and it was a mistake. I always give everything for the team and i will continue to do so. Thank you for the support 💙