Liverpool on kääntänyt katseensa muihin keskikenttäpelaajiin luovuttuaan Borussia Dortmundin Jude Bellinghamin tavoittelusta, kertoo Sky Germany.

Useat lähteet uutisoivat tällä viikolla, että Liverpool ei jahtaa enää Bellinghamia, 19, koska se ei halua käyttää niin isoa summaa yhteen pelaajaan. Dortmundin uskotaan haluavan Englannin maajoukkuepelaajasta reilusti yli sata miljoonaa euroa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Liverpool see Jude Bellingham deal as ‘too expensive’ due to £130m fee, huge salary over 6 years and commission 🔴

Real Madrid & Manchester City, in the race — Man United situation depends on club sale.

Liverpool will 100% sign 2/3 midfielders.

🎥 bit.ly/3KVOHqw

Liverpool aikoo kuitenkin olla aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla ja pyrkii hankkimaan ainakin kaksi uutta keskikenttäpelaajaa. Sen uusia vaihtoehtoja ovat Declan Rice (West Ham), Moisés Caicedo (Brighton), Nicolò Barella (Internazionale), Matheus Nunes (Wolverhampton) ja Ryan Gravenberch (Bayern München).

Keskikentän uskotaan olevan yksi Liverpoolin selkeistä uudistuskohteista kesän siirtomarkkinoilla. Hankintojen lisäksi liikehdintää odotetaan tapahtuvan myös lähtijöiden osalta.

Naby Keïta ja Alex Oxlade-Chamberlain jättävät luultavasti Liverpoolin tämän kauden jälkeen sopimustensa päätyttyä. Myös James Milnerin diili on päättymässä, mutta manageri Jürgen Klopp haluaisi tiettävästi pitää konkarin joukkueessaan.