Manchester Unitedin lainaama keskikenttäpelaaja Marcel Sabitzer vihjaa, että hän haluaisi jatkaa uraansa Old Traffordilla.

United lainasi Sabitzerin, 29, tammikuussa loppukauden mittaisella sopimuksella Bayern Münchenistä, jossa Itävallan maajoukkuetaituri oli jämähtänyt rotaatiopelaajaksi.

Manchesterilaisten riveissä Sabitzer on ehtinyt pelata 13 ottelua tehden niissä kolme maalia ja syöttäen yhden. Viime torstaina hän vastasi Unitedin kummastakin osumasta 2-2-tasapelissä Sevillaa vastaan Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

UEFA Europa League

@EuropaLeague
⚽️ Scored two goals
👊 Dominated the midfield
🥇 Wins Player of the Week

🔴 Marcel Sabitzer 👏

@hankookreifen || #UELPOTW || #UEL

Sabitzerin lainadiili ei sisällä osto-optiota, joten Manchester Unitedin ja Bayern Münchenin on neuvoteltava potentiaalisesta pysyvästä siirrosta erikseen.

Uutisoimme helmikuussa saksalaismedian tietojen perusteella, että Bayern haluaisi Sabitzerista noin 20 miljoonaa euroa. Sky Deutschlandin mukaan Manchester United ei olisi ainoa Valioliiga-seura Sabitzerin perässä, jos Bayern päättää luopua hänestä.

Tuoreessa Bildin haastattelussa Sabitzer vihjaa vahvasti, että hän näkee tulevaisuutensa Englannissa, jos siihen on mahdollisuus.

– Tämä projekti kestää alustavasti kesään, katsotaan sitten. Siihen asti haluan antaa kaikkeni täällä. Se on lainadiili ilman optioita. Tilannetta tarkastellaan kesällä.

– Mutta omasta puolestani voin sanoa, että olen löytänyt paikkani täältä. Tunnen nyt Valioliigan ja voin sanoa, ettei ole mitään parempaa, intensiivisempää ja kovempaa [sarjaa]. Jokainen peli on taistelu, kaikki tapahtuu nopeammin.

– Tämä on maailman paras liiga. Kun on kerran pelannut tällä, sitä ei voi verrata muuhun.