Roy Keane uskoo Frank Lampardilla olleen onnea mukana saadessaan Chelsealta toisen mahdollisuuden.

Lampard, 44, palasi loppukaudeksi lontoolaisseuran peräsimeen Graham Potterin potkujen jälkeen.

Lampardin kaksi ensimmäistä ottelua ovat päättyneet tappioihin Wolverhamptonia ja Real Madridia vastaan. Chelsea ei ole tehnyt kummassakaan ottelussa maaliakaan.

– Frank on onnekas poika. Frankilla on ollut todella hyviä työpaikkoja. Tässä pelissä tarvitsee onnea, mutta että hän pääsi takaisin?, Keane kommentoi The Overlap-podcastissa.

– Paljon onnea hänelle vaan. Managerit ovat nyt paljon paineen alla, kun asiat muuttuvat tällä tavalla jalkapallossa.

Lampard on ollut ilman töitä saatuaan tammikuussa potkut Evertonista. Chelsea-legenda palasi lontoolaisseuraan vain kaksi vuotta edellisen Blues-pestinsä päättymisen jälkeen.

Keane uskoo, etteivät Chelsean ongelmat tule ratkeamaan tämän kauden aikana. Omistaja Todd Boehlyn tekemien runsaiden tammikuun hankintojen myötä joukkueen yhtenäisyys on kadoksissa.

– Heillä erinomaisia pelaajia, mutta jotakin tällä hetkellä puuttuu. He eivät ole löytäneet viimeisessä kahdessakaan ottelussa tapaa voittaa. Tilastot ovat pallonhallinnan ja maalipaikkojen suhteen heidän puolellaan, mutta heillä ei ole sitä ilkeyttä, jota Chelsean joukkueilla oli muutama viikko sitten.

– Selviääkö Chelsea neljän parhaan joukkoon tai voittaisi Mestarien liigan? En näe sen tapahtuvan.

– Koska he toivat niin monta pelaajaa sisään, menee aikaa että he kiinnittyvät joukkueeseen. Heillä ei ole mielestäni tällä hetkellä minkäänlaista yhtenäisyyttä tai joukkuehenkeä. Chelsealla on paljon hyviä pelaajia, mutta pelkät hyvät pelaajat eivät tee joukkuetta.

Chelsea isännöi lauantaina Valioliigassa Brightonia ennen tiistain Mestarien liigan puolivälierien toista osaottelua Real Madridia vastaan.

Chelsea hävisi ensimmäisen osaottelun Madridissa 0-2-lukemin.

LUE MYÖS!