Brightonin hyökkääjä Evan Ferguson ja puolustaja Joël Veltman joutuvat jättämään väliin ensi viikonloppuna pelattavan FA Cupin välierän Manchester Unitedia vastaan, sanoo joukkueen päävalmentaja Roberto De Zerbi.

Kumpikin pelaaja jätti lauantaina kesken sarjaottelun Chelseaa vastaan jo avausjaksolla loukkaantumisen takia.

Veltmanin, 31, peli päättyi takareisivammaan ja läpimurtokauttaan pelaava Ferguson, 18, loukkasi nilkkansa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

De Zerbin mukaan kumpikaan ei ehdi kuntoutua ensi sunnuntaina pelattavaan välierään.

– Me menetämme liikaa pelaajia [loukkaantumisille]. Pelaamme ilman Adam Lallanaa, Jeremy Sarmientoa, Tariq Lampteya, ja tänään loukkaantuivat Joël Veltman ja Evan Ferguson, sanoi De Zerbi Athleticin mukaan.

– Ferguson ja Veltman eivät pysty pelaamaan ainakaan pariin viikkoon.

Brightonin ja Manchester Unitedin lisäksi FA Cupin neljän parhaan joukkoon ovat selvinneet Manchester City ja Mestaruussarjan Sheffield United, jotka ottavat mittaa toisistaan päivää aiemmin, ensi lauantaina.

Kilpailun loppuottelu pelataan 3. kesäkuuta Wembleylla, joka isännöi myös kumpaakin välierää.