Internazionale ei aio pitää Romelu Lukakua joukkueessaan kuluvan kauden jälkeen, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Lehden mukaan Interin seurajohto teki ratkaisun viikonloppuna. Lukaku ei siten jatka uraansa Interissä.

Kärjen lainasopimus Interin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Mukana ei ole osto-optiota, mutta kauden mittaan italialaislehdistössä on uutisoitu siitä, että Inter aikoo neuvotella Chelsean kanssa pysyvästä siirrosta kesällä. Lukakun kausi Interissä on mennyt kuitenkin sen verran pahasti penkin alle, ettei Inter ole halukas neuvottelemaan Chelsean kanssa siirrosta.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Inter käytti kokonaisuudessaan noin 20 miljoonaa euroa Lukakun kuluvan kauden mittaiseen lainasopimukseen, kun mukaan lasketaan maksettu lainakorvaus ja kärjen korkea palkka.

29-vuotias Lukaku oli käytännössä koko syyskauden sivussa pelikentiltä loukkaantumisten vuoksi. Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan, on 27 ottelussa syntynyt seitsemän maalia.

Chelsea hankki Lukakun Interistä noin 113 miljoonalla eurolla kesällä 2021. Lukakun kausi Chelseassa meni kuitenkin penkin alle ja kärki palasi Interiin vain vuotta myöhemmin.