Alexis Mac Allister nousi koko jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen viimeistään marras-joulukuussa, kun Argentiina voitti maailmanmestaruuden Qatarissa.

Keskikenttäpelaaja pelasi mallikkaan turnauksen ja oli johdattamassa Argentiinaa maailmanmestariksi.

Seuratasolla Brightonia edustava Mac Allister kuuluu joukkueensa ehdottomaan parhaimmistoon. Brighton on parhaillaan seitsemäntenä Valioliigassa, mutta on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin sarjataulukossa edellä olevat Aston Villa ja Tottenham. Brighton taistelee siten edelleen tosissaan paikasta ensi kauden Mestarien liigaan.

24-vuotiaan Mac Allisterin odotetaan poistuvan Brightonista kuluvan kauden jälkeen.

Mac Allisterin sopimus Brightonin kanssa päättyy kesällä 2025, joten Brighton voi saada hänestä vielä todella merkittävän siirtosumman. Mac Allisterin isä on todennut julkisuudessa, että siirto on todennäköisin vaihtoehto kesällä.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Mac Allister pitää edustajineen kesäsiirtoa satavarmana. Romanon mukaan ainakin Liverpool ja Manchester United ovat maailmanmestarin kintereillä. Seurojen on määrä keskustella pian Mac Allisterin edustajien kanssa. Liverpoolin on tarkoitus esitellä projektinsa Mac Allisterille seuraavien päivien aikana.

Myös Chelsea on osoittanut kiinnostuksensa Mac Allisteria kohtaan, mutta ei pidä pelaajaa ykkössiirtokohteenaan kesällä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Understand Alexis Mac Allister and his camp consider summer move as 100% guaranteed. The expectation is for an early transfer. 🔵🇦🇷

Alexis will give his best for Brighton until June.

🔴 Liverpool and Man United will discuss with player side soon.

🎥 bit.ly/3MNh0bG