Liverpool murskasi Leedsin Valioliigassa maanantai-iltana tyylipuhtaasti 6-1.

Vakuuttavan ottelun pelannut Liverpool on Valioliigassa parhaillaan kahdeksantena. Mestarien liigaan oikeuttavalle neljännelle sijalle on matkaa yhdeksän pistettä, kun kahdeksan ottelua on pelaamatta. Liverpool saa siten pelata pitkälti täydellisen loppukauden päästäkseen mukaan ensi kauden Mestarien liigaan.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp oli hyvin onnellinen joukkueensa peliesityksestä.

– Mielestäni tämä on paras ottelu, jonka olemme pelanneet koko kaudella. Jokaisella osa-alueella. Pakotimme vastustajan virheisiin, teimme upeita maaleja ja prässäsimme hienosti. Paras ottelumme pitkään aikaan. Ottelussa oli muutama vaikeampi hetki. Päästimme tarpeettoman takaiskumaalin, mutta sellaista sattuu. Kun se lasketaan pois, kontrolloimme ottelua koko ajan.

Kloppin mukaan pallonriistot nousivat arvoon arvaamattomaan.

– En ole niin kiinnostunut kuudesta maalista, vaan peliesityksestämme. Tämä oli voittava esitys. Voimme olla superhyökkääviä, jos reagoimme oikealla hetkellä. En osaa selittää, miksei prässimme ole toiminut aiemmin tällä kaudella, mutta nyt se toimi. En ole varma, kuinka monta maalia teimme pallonriiston jälkeen. Se tekee kaiken eron.

Liverpoolin kausi jatkuu lauantaina, kun se kohtaa Valioliigassa Nottingham Forestin.