Manchester United ei halua päästää laitahyökkääjäänsä Alejandro Garnachoa edustamaan Argentiinaa alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin, kertoo TyC Sports.

Turnaus pelataan 20. toukokuuta – 11. kesäkuuta, joten Garnacholta, 18, jäisi väliin ainakin kaksi viimeistä sarjaottelua. Hän olisi todennäköisesti sivussa myös Eurooppa-liigan toisesta välierästä sekä finaalista ja FA Cupin loppuottelusta, jos United niihin selviää.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat oli määrä pelata tänä vuonna Indonesiassa, mutta FIFA veti kisat sieltä pois maassa nähtyjen mielenosoitusten takia. Muslimienemmistöisessä Indonesiassa vastustettiin Israelin osallistumista kisoihin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Gastón Edul

@gastonedul
Manchester United no quiere ceder a Alejandro Garnacho para el Mundial y ya lo comunicaron. Es difícil que lo dejen.
AFA y Mascherano van a hacer todo lo posible para que esté pero está complicado.

Tällä viikolla vahvistettiin, että uudeksi kisaisännäksi on valittu Argentiina, joten Garnacholta jää kotikisat väliin, jos Manchester United saa tahtonsa läpi.

TyC Sportsin mukaan United on ilmoittanut Garnacholle, että se ei halua hänen osallistuvan kisoihin. Argentiinan jalkapalloliitto ja maajoukkueen päävalmentaja, Liverpoolista ja West Hamista tuttu Javier Mascherano yrittävät vielä taivutella Manchester Unitedin toisiin ajatuksiin, mutta tällä hetkellä Garnachon osallistumista pidetään epätodennäköisenä.

Läpimurtokauttaan Unitedissa pelaava Garnacho on esiintynyt kuluvalla sesongilla 29 ottelussa tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen viisi. Hän on ollut edelliset kahdeksan peliä sivussa nilkkavamman takia.