Manchester United hävisi torstaina Sevillan vieraana 0-3 ja kärsi siten Eurooppa-liigan puolivälierissä tappion yhteismaalein 2-5.

Sevilla siirtyi johtoon jo kahdeksannella minuutilla, kun United töppäili omassa päädyssään. Maalivahti David de Gea syötti pallon Harry Maguirelle, joka menetti pallon ahnaan prässin keskellä ja Youssef En-Nesyri latasi pelivälineen verkkoon.

Kotijoukkue heilutti Lucas Ocamposin johdolla verkkoa myös 40. minuutilla, mutta osuma hylättiin, koska maalin syöttänyt Marcos Acuña oli ollut paitsiossa.

Toista puoliaikaa oli takana vajaat kaksi minuuttia, kun Sevilla iski lopulta toisen maalinsa. Loïc Badé nousi Ivan Rakitićin antamassa kulmapotkussa korkeimmalle ja puski pallon takanurkkaan.

Ottelua oli jäljellä kymmenisen minuuttia, kun Sevilla osui vielä kerran. Kotijoukkue sai jälleen kiittää maalistaan Unitedin töpeksimistä. De Gea tuli maaliltaan pitkälle vastaan, otti todella louhikkoisen kosketuksen palloon ja menetti sen En-Nesyrille, joka täräytti pelivälineen kymmenien metrien päästä tyhjään maaliin.

Manchester United oli Valioliigan viimeinen edustaja Eurooppa-liigassa.

Konferenssiliigan puolella neljän parhaan joukkoon ylsi torstaina West Ham, joka kaatoi Gentin kotikentällään 4-1 ja voitti otteluparin yhteismaalein 5-2. Hammers kohtaa Konferenssiliigan välierissä AZ Alkmaarin.

B/R Football

@brfootball
Manchester United are winless in five games against Sevilla 💀

Linkki twiittiin.