Chelsea hankki Enzo Fernándezin tammikuun siirtoikkunassa Benficasta peräti 121 miljoonalla eurolla.

22-vuotias Fernández on Chelsean seurahistorian kallein hankinta.

Keskikenttäpelaaja on noussut välittömästi siirtonsa jälkeen Chelsean luottopelaajien joukkoon. Fernández on siirtonsa jälkeen avannut kaikki 15 ottelua Chelsean paidassa, joista joukkue on tosin voittanut vain kolme.

Chelsea pelaa surkeinta kautta vuosikausiin, eikä pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa. Chelsea putosi tämän kauden Mestarien liigasta tiistai-iltana hävittyään puolivälierissä Real Madridille yhteismaalein 0-4.

Entinen huippujalkapalloilija Wesley Sneijder kritisoi rajusti Fernándezia RTL7:n haastattelussa.

Sneijderin mukaan Fernández vaikuttaa laiskalta pelaajalta. Sneijder ymmärtää, miksi Chelsean omistaja Todd Boehly on pettynyt hankkimiensa pelaajien peliesityksiin.

– Jos olet hankkinut pelaajan sadalla miljoonalla eurolla, voisi vähintään odottaa, että hän juoksisi kentällä kuin hullu. Eikö niin? Mutta hän käveli. Katsot tuollaista pelaajaa ja minulla herää kysymys, mitä seuran omistaja voi tehdä? Ei mitään. Minä soittaisin tuon pelaajan tapaamiseen heti seuraavana päivänä. En usko, että kyseessä on edes huippupelaaja. Enzosta sanottiin suuria sanoja pitkälti sen vuoksi, mitä Leo Messi teki MM-kisoissa. Odotin Enzon pelaavan yhtä hyvin Chelseassa, mutta hän on selkeästi hyvin kaukana siitä tasosta.

– Jos olet Chelsean omistaja ja katsot ottelua katsomosta ja näet, kun Conor Gallagher (Chelsean oma kasvatti) tekee jatkuvasti sprinttejä samalla, kun sadan miljoonan euron hankintasi ei tee… siinä vaiheessa minäkin suuttuisin.

– Jos kaikki ei ole kunnossa joukkueessa, etkä kykene tekemään maaleja, niin siinä tapauksessa sinun on ainakin varmistettava, ettet myöskään päästä niitä. Pelaajien on juostava kuin hullut ja Enzo ei tee niin. Ymmärrän, miksi omistaja on mennyt puhumaan pelaajien kanssa. Hän maksoi näistä pelaajista valtavasti, joten hän on suuttunut tilanteesta.