João Félix siirtyi tammikuussa Atléticosta kevätkaudeksi lainalle Chelseaan.

Chelsea maksoi lainasta noin 11 miljoonaa euroa ja lisäksi otti kontolleen pelaajan kevätkauden palkan kokonaisuudessaan. Lainassa ei ole mukana minkäänlaista osto-optiota.

Félix on pelannut kevätkauden aikana Chelseassa 15 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä kaksi maalia. Maalisyöttötili on toistaiseksi avaamatta. 15 ottelusta vain kolme on päättynyt Chelsean voittoon. Félix on pudonnut surkeiden peliesitysten vuoksi kahdessa edellisessä ottelussa penkille.

Vielä ei ole varmaa, haluaako Chelsea hankkia Félixin itselleen. Atlético vaatii flopistaan sadan miljoonan euron siirtosummaa.

SER:n mukaan Atlético pelkää, ettei Chelsea ole enää halukas hankkimaan Félixiä surkeiden peliesitysten vuoksi. Vielä noin kuukausi sitten Chelsean omistaja Todd Boehly oli hyvinkin kiinnostunut hankkimaan Félixin, mutta seurat eivät ole neuvotelleet siirrosta.

Espanjalaisen SER:n mukaan Newcastle on Félixin ainoa vaihtoehto, jos Chelsea lopulta päättää jättää Félixin hankkimatta. Newcastle oli Félixin kintereillä jo ennen Chelsea-lainasiirtoa.

Atléticon tavoite on päästä Félixistä pysyvästi eroon. Atlético maksoi Félixistä 127 miljoonaa euroa Benficalle kesällä 2019, mutta Félix tuli tutuksi Madridissa lähinnä loukkaantumisista ja tuittuilusta.