Liverpool voitti Nottingham Forestin lauantaina kotikentällään 3-2 Valioliigassa.

Avausjaksolla ei maaleja syntynyt, mutta toisella puolikkaalla nähtiin kolme jo kymmenen minuutin sisällä.

Liverpoolin Diogo Jota puski pallon kulmapotkun jälkimainingeissa sisään 47. minuutilla, mutta hetkeä myöhemmin Neco Williams kuritti ex-seuraansa tasoitusosumallaan, kun hänen kutinsa kimposi kotijoukkueen pelaajasta verkkoon.

Peliä ehdittiin taas jatkaa vain muutama minuutti, kunnes Jota huudatti Anfieldia toistamiseen. Portugalilaishyökkääjä jäi vapaapotkussa yllättävän vapaaksi, kesytti pallon rinnallaan ja laukoi volleyn sisään.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Maaleista vietettiin noin kymmenen minuutin taukoa, mutta sitten rytisi taas kummassakin päädyssä. Ensin Morgan Gibbs-White toi Forestin tasoihin akrobaattisella kudilla, mutta heti perään Mohamed Salah rokotti vieraita siirtämällä pallon sisään Trent Alexander-Arnoldin vapaapotkusta.

Liverpool nousi lauantain tulosten myötä sarjataulukossa seitsemänneksi. Nottingham Forest taas putosi 19. sijalle, pisteen päähän putoamisviivasta.