Erik ten Hag myöntää turvautuneensa Sir Alex Fergusonin kuuluisaan ”Hiustenkuivaaja-metodiin” saadakseen viestinsä perille Manchester Unitedin Eurooppa -liiga -katastrofin jälkeen.

Man United hävisi torstai-iltana toisen osaottelun puolivälierissä Sevillaa vastaan 0-3-lukemin vieraskentällä karsiutuen turnauksesta.

Unitedin valmentajalegenda Fergusonilla oli tapana ilmaista suuttumuksensa huutamalla niin kovaa pelaajilleen, että se tuntui täydellä voimalla pauhaavalta hiustenkuivaajalta. Ten Hag myöntää tehokeinon tarpeellisuuden tietyissä tilanteissa.

– Kyllä minä joskus saatan tehdä voimakkaan lähestymisen tietyissä tilanteissa. Se on työkalu, jota voi käyttää, mutta sen käyttö on ajoitettava oikein, ten Hag kertoi lehdistölle.

– Tiedätte varmaan kuinka vihainen olin torstaina. En voinut hyväksyä sitä. Virheitä voi tehdä, mutta niistä on päästävä yli. Eurooppa-liigan puolivälierässä pitäisi pystyä antamaan kaikkensa. Me emme tehneet sitä.

– Se on minkä tahansa seuran näkökulmasta asia, jota ei voi hyväksyä. Minä en voi managerina hyväksyä sitä, ettei joukkueeni anna parastaan. He eivät vastanneet sitä vaatimustasoa, jota valmentamaltani ammattilaisjoukkueelta vaaditaan.

Man United kohtaa tänään FA Cupin välierissä Wembleyllä Brightonin.

Lähde: Sky Sports

LUE MYÖS!