Manchester Unitedin tähtipelaaja Bruno Fernandesin vaimo on julkaissut sosiaaliseen mediaan huolestuttavan kuvan keskikenttäpelaajasta jalka paketissa.

Fernandes, 28, joutui jättämään FA Cupin välieräottelun Brightonia vastaan kesken sunnuntaina. United voitti kamppailun rangaistuspotkukilpailun kautta, kun nilkkansa satuttanut Fernandes kannusti omiaan jalka paketoituna penkiltä.

Vamma ei alkuun vaikuttanut vakavalta, mutta nyt Manchester United -kannattajien keskuudessa on herännyt uusi huoli Fernandesin pelikunnosta.

Pelaajan vaimo Ana Pinho julkaisi Instagramissa kuvan, jossa Fernandesilla on nilkkansa ja jalkateränsä ympärillä suoja. Lisäksi kuvan alakulmaan oli lisätty emoji ”recharging”-tekstillä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

The United Stand

@UnitedStandMUFC
Bruno’s wife via Instagram 🫠 #mufc

United-tähden vieressä näkyy myös kainalosauvat.

Vaikka tilanne ei kuvan perusteella näytäkään lupaavalta, ei seura ole vielä vahvistanut vamman vakavuutta tai sitä, osallistuuko Fernandes torstain otteluun Tottenhamia vastaan.

Manageri Erik Ten Hag ei myöskään kommentoinut loukkaantumista Unitedin rangaistuspotkukilpailuvoiton jälkeen Wembley Stadiumilla.