Julian Nagelsmann sai potkut Bayern Münchenistä noin kuukausi sitten.

Monet yllättyivät potkuista, sillä Bayern oli tuolloin mukana kaikissa kilpailuissa. Se oli juuri pudottanut PSG:n Mestarien liigasta ja edennyt turnauksen puolivälierävaiheeseen. Lisäksi Bayern oli kahden pisteen päässä Bundesliigaa johtaneesta Borussia Dortmundista.

Bayern palkkasi Thomas Tuchelin uudeksi valmentajakseen. Tuchelin alaisuudessa Bayern on pudonnut Mestarien liigasta ja Saksan cupista. Lisäksi Dortmund johtaa edelleen Bundesliigaa.

Nagelsmann ehti herättää Chelsean kiinnostuksen, mutta Fabrizio Romanon mukaan Nagelsmann vetäytyi neuvotteluista omasta tahdostaan. Nagelsmann ei ollut lopulta halukas siirtymään Chelsean peräsimeen.

Independentin mukaan Tottenham on kiinnostunut Nagelsmannista. Tottenham etsii Chelsean tapaan uutta valmentajaa, kun Antonio Conte sai potkut maaliskuussa. Tottenham antoi lisäksi hiljattain potkut väliaikaisvalmentajalleen Cristian Stellinille.

Independentin saamien tietojen mukaan Nagelsmann on asettanut Tottenhamille yhden ehdon. Nagelsmann haluaa olla yksin täydessä vastuussa joukkueen rakentamisesta. Nagelsmann haluaa päättää joukkueen hankinnat ja myös ne pelaajat, jotka jättävät seuran kesällä.

Nagelsmann tiedostaa, miten suuressa asemassa puheenjohtaja Daniel Levy on seuran sisällä. Levy antaa viimeisen sanan muun muassa pelaajahankinnoista, mutta Nagelsmann haluaisi päättää kaikesta itse.