Newcastle otti torstaina toisen murskavoittonsa peräkkäin Valioliigassa, kun se kaatoi Evertonin vieraskentällä.

Viime viikonloppuna Magpies kukisti Tottenhamin 6-1 ja torstaina kaatui Everton maalein 4-1.

Goodison Parkilla nähtiin varmasti yksi kauden komeimmista yksilösuorituksista, kun Newcastlen Alexander Isak alusti illan viimeisen maalin Jacob Murphylle.

Isak sai pallon keskiviivan tuntumassa ja kuskasi sen mutkaista reittiä aina Evertonin maalille saakka. Ruotsalaishyökkääjä näytti jo ajautuvan pelivälineen kanssa jumiin kulmalipulle, mutta Isak ohitti näyttävästi kolme puolustajaa ennen kuin chippasi pallon takatolpalle Murphylle, jolla oli enää tyhjä maali edessään.

– Herranjestas mikä soolo! Aivan sairas esityö Alexander Isakilta! Se on tämän kauden yksi upeimmista esitöistä Valioliigassa. Alexander Isak pujottelee kuin Messi konsanaan, ja lisää porukkaa (Everton-kannattajia) Goodison Parkilta uloskäyntejä kohti, hehkutti Viaplaylle peliä selostanut Velja Engström.

Voit katsoa maaliklipin alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
HYI OLKOON ALEKSANDER ISAK MIKÄ SOOLO! 😳🔥

#valioliiga