Chelsean edustajat matkustivat aiemmin tällä viikolla Milanoon. 

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Chelsean edustajat seurasivat paikan päällä Internazionalen ja Juventuksen välistä Coppa Italian ottelua. Edustajat seurasivat Inter-vahti André Onanan otteita. Onana piti nollapelin, kun Inter eteni Coppan finaaliin.

Lehden mukaan Chelsea ehdotti Interille vaihtokauppaa, jossa Onana siirtyisi Lontooseen ja Kepa Arrizabalaga Milanoon. Chelsea tarjosi vaihtokaupassa myös rahaa Interille. La Gazzetta dello Sport kertoo Interin hylänneen tarjouksen.

Inter on arvioinut Onanan arvoksi noin 40 miljoonaa euroa.

Chelsea etsii itselleen uutta ykkösvahtia. Kepa nappasi aiemmin tällä kaudella joukkueen ykkösmaalivahdin roolin Edouard Mendyltä. On hyvin mahdollista, että rooliinsa pettynyt Mendy ja ykkösvahti Kepa jättävät Chelsean kuluvan kauden jälkeen.

La Gazzetta dello Sportin mukaan neuvottelut eivät ole vielä päättyneet. Chelsean odotetaan parantavan tarjoustaan lähiviikkoina.