Xabi Alonso on Tottenhamin ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajakseen, kertoo Telegraaf.

Tottenham etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa. Tottenham antoi maalis-huhtikuun vaihteessa potkut Antonio Contelle. Väliaikaisvalmentaja Cristian Stellini sai niin ikään potkut muutaman ottelun jälkeen. Ryan Mason valmentaa Tottenhamia loppukauden ajan samalla, kun seura etsii uutta luotsia.

Alonso valmentaa saksalaisseura Bayer Leverkusenia.

Leverkusen nimesi Alonson uudeksi päävalmentajakseen syyskaudella. Leverkusenin tulokset ovat parantuneet Alonson kanssa suorastaan huimasti ja luotsin nimityksen jälkeen vain Bayern München ja Dortmund ovat keränneet Leverkusenia enemmän pisteitä Bundesliigassa.

Alonson sopimus Leverkusenin kanssa päättyy kesällä 2024.

Tottenham on myös kiinnostunut Feyenoord-luotsi Arne Slotista. Telegraafin mukaan Tottenham on jo tosin ilmoittanut Slotille pitävänsä Alonsoa ykkösvaihtoehtonaan.

Tottenham on parhaillaan kuudentena Valioliigassa.