Frank Lampardin valmennusura on ollut varsin kivinen.

Lampard palkattiin Derbyn peräsimeen kesällä 2018. Lampard johdatti Derbyn nousukarsintafinaaliin, mutta siitä tuli tappio. Hetkeä myöhemmin Chelsea nimesi Lampardin uudeksi päävalmentajakseen. Lampard ehti työskennellä Chelsean päävalmentajana puolentoista vuoden ajan ennen potkujaan.

Lampard ehti olla vuoden työttömänä ennen pestiä Evertonissa tammikuussa 2022. Lampard onnistui säilyttämään Evertonin Valioliigassa. Kuluva kausi meni kuitenkin penkin alle ja Everton antoi Lampardille potkut tammikuussa. Nyt Lampard työskentelee Chelsean väliaikaisvalmentajana. Chelsea on hävinnyt kaikki kuusi otteluaan Lampardin alaisuudessa.

Chelsea-legenda myöntää, ettei hän halua työskennellä tulevaisuudessa väliaikaisvalmentajana.

– Saapuessani tänne ymmärsin, että kyse on lyhyestä pestistä, mutta en halua olla väliaikainen valmentaja seuraavassa pestissäni. Haluaisin työskennellä jossain, missä koen, että asioilla on mahdollisuus mennä niin kuin itse haluaisin. Olen hyvin tietoinen siitä, miten se onnistuisi.

Lampard on kohdannut vaikeuksia valmentajana. Haasteet ovat olleet suuria.

– Nämä haasteet ovat olleet suuria, mutta elämä on sellaista. Olen onnekas voidessani sanoa valmentaneeni kahdesti Chelseaa, vaikkakin nyt väliaikaisesti. Everton ja Derby ovat valtavia seuroja, enkä kadu mitään, mutta kenties tulevaisuudessa ajattelen eri tavalla, minne lähden, Lampard totesi viitaten tulevaisuuteensa.