Valioliigassa pelattiin lauantaina alkuillasta useampi mielenkiintoinen ottelu.

Sarjakärki Manchester City isännöi Sam Allardycen luotsaamaa Leedsiä. Manchester City onnistui lopulta nappaamaan İlkay Gündoğanin maalien myötä 2-1 -voiton. Manchester City johtaa Valioliigaa neljän pisteen erolla Arsenaliin. Molemmat seurat ovat nyt pelanneet yhtä monta ottelua.

Chelsea nappasi ensimmäisen voittonsa Frank Lampardin alaisuudessa. Chelsea kaatoi Bournemouthin vieraskentällä 3-1. Conor Gallagher, Benoît Badiashile ja viidennen kerran peräkkäin ottelun penkiltä aloittanut João Félix iskivät Chelsean maalit. Chelsea oli hävinnyt kaikki kuusi otteluaan Lampardin alaisuudessa ennen lauantaista Bournemouth-voittoa.

Tottenham kukisti Crystal Palacen Lontoon paikallisottelussa 1-0. Harry Kane vastasi ottelun ainokaisesta. Kane nousi samalla Valioliigan kaikkien aikojen maalipörssissä kakkospaikalle ohi Wayne Rooneyn. Kane on viimeistellyt Valioliigassa komeat 209 maalia. Pörssin kärkinimi Alan Shearer on 51 maalin päässä.

Wolverhampton voitti Aston Villan Toti Gomesin maalilla 1-0.

Lauantai-iltana pelataan vielä yksi valioliigaottelu, kun Liverpool ja Brentford iskevät yhteen Anfieldilla klo 19.30.