West Ham voitti Manchester Unitedin sunnuntai-iltana Valioliigassa 1-0.

Saïd Benrahma viimeisteli ottelun ainokaisen 27. minuutilla.

Benrahma hyökkäsi yksin kolmea Manchester Unitedin puolustajaa vastaan ja sai aikaan boksin ulkopuolelta lähteneen hyvin löysän laukauksen. Laukaus lähti kohti David De Geaa, mutta espanjalaisvahti ei saanut sitä jostain syystä kiinni ja pallo meni vastustamattomasti Manchester Unitedin maaliin.

Kyseessä ei ollut suinkaan De Gean ensimmäinen suuri virhe kuluvalla kaudella.

West Hamille voitto oli elintärkeä, sillä se on nyt seitsemän pisteen karkumatkalla putoamisviivasta ja säilyy hyvin todennäköisesti Valioliigassa. Manchester United jatkaa neljäntenä. Ottelun enemmän pelannut Liverpool vaanii pisteen päässä viidentenä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
HÖPRSIS! Ei tarttunut tällä kertaa David De Gealla. 😬

#valioliiga

OptaJoe

@OptaJoe
4 - David de Gea has made four errors leading to a goal in all competitions this season, the joint-most of any Premier League player, along with Hugo Lloris. Howler.