Brighton-tähti Alexis Mac Allisterin sopimuksesta löytyy mekanismi edistää pelaajan siirtoa. Athleticin tietojen mukaan kyseessä ei ole tyypillinen sopimuksen ulosostopykälä.

Mac Allister, 24, solmi viime vuoden lokakuussa vuoteen 2025 saakka ulottuvan jatkosopimuksen. Argentiinan kanssa maailmanmestaruuden Qatarissa voittanut keskikenttäpelaaja on kuitenkin yhdistetty viime viikkoina Liverpoolin ja Manchester Unitedin riveihin.

Athletic kertoo Mac Allisterin sopimuksessa olevan pykälän pystyvän edistämään siirtoa pois Amex Stadiumilta. Tarjoava seura ei voi kuitenkaan ostaa suoraan argentiinalaisen sopimusta ulos, vaan Brightonilla on tilanteessa sanavalta lopputuloksesta.

Toistaiseksi ei olla sovittu, että Mac Allister jättäisi Brightonin.

Mac Allister on tehnyt tällä kaudella 29 valioliigaotteluun yhdeksän maalia. Brighton on Valioliigassa seitsemäntenä ja jahtaa paikkaa europeleissä.

LUE MYÖS!