Teemu Pukin Norwich-ura päättyy maanantaina.

Norwich pelaa kauden päätösottelunsa isännöidessään sarjatasoa alemmas putoavaa Blackpoolia. Pelissä ei ole sen suurempaa panosta, sillä Norwich on jo menettänyt mahdollisuutensa edetä nousukarsintoihin.

Pukki on edustanut Norwichia viiden vuoden ajan. Kotkalaiskärki siirtyi Norwichiin vapaana agenttina kesällä 2018. Pukki oli nostamassa Norwichia Valioliigaan heti ensimmäisellä kaudellaan. Pukki iski debyyttikaudellaan 29 maalia Mestaruussarjassa ja valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi.

33-vuotias Pukki pelasi Norwichin kanssa kaksi kautta Valioliigassa ja iski maan korkeimmalla sarjatasolla yhteensä 22 maalia.

Kuluva kausi on ollut vaikeampi, sillä Pukki on osunut vain kymmenen kertaa Mestaruussarjassa. Pukki on tehnyt edellisen maalinsa Mestaruussarjassa tammikuussa ja aloittanut edelliset kolme ottelua penkiltä.

Norwich tiedotti huhtikuun alussa Pukin jättävän seuran kuluvan kauden jälkeen.

Norwichin ja Blackpoolin välinen ottelu potkaistaan käyntiin Suomen aikaa klo 17.00.

LUE MYÖS