Manchester City kohtaa Real Madridin tiistai-iltana Mestarien liigan välierien avausosassa Bernabéulla.

Manchester Citylle kyseessä on varsin tuttu skenaario, sillä se kohtasi Real Madridin viime kaudellakin Mestarien liigan välierävaiheessa. Tuolloin Manchester City oli vain muutaman minuutin päässä finaalipaikasta, mutta Real Madrid iski jälkimmäisen osan loppuhetkillä kaksi maalia kuin puskista ja eteni lopulta finaaliin.

Viime kauden katkerasta tappiosta huolimatta Manchester City ei pelkää Real Madridia.

– Kunnioitamme Real Madridia paljon, mutta emme pelkää heitä ollenkaan. Miksi meidän pitäisi pelätä heitä? Yritämme pitää tämän vireen yllä, jonka olemme rakentaneet viimeisen kahden kuukauden aikana, jotta olemme todella itseluottavaisia Real Madridin pudottamisen suhteen. Tiedämme, että he voitti viime kaudella Mestarien liigan syystä, Manchester Cityn avainpelaaja Bernardo Silva summasi ottelun alla.

Manchester Cityllä on selkeä ja luonnollinen tavoite. Vain finaalipaikka kelpaa.

– Olisimme tyhmiä, jos emme kunnioittaisi Real Madridia, mutta tavoitteemme on pudottaa heidät. Tiedämme, että hävisimme viime vuonna vaikealla tavalla, Silva totesi.

Illan ottelu käynnistyy klo 22.00.