Sky Sportsin mukaan West Ham antaa Declan Ricen vaihtaa kesällä maisemaa, jos se saa kapteenistaan 120 miljoonan punnan (noin 137 miljoonaa euroa) arvoisen tarjouksen Mestarien liigassa pelaavalta seuralta.

West Ham hyväksyisi keskikenttäpelaajastaan myös 100 miljoonan punnan tarjouksen, kunhan siihen sisältyy vaihdossa pelaaja. Lontoolaisseura on Skyn mukaan saanut jo lukuisia kyselyitä Ricen saatavuudesta.

Ricen todennäköisimpänä päämääränä pidetään tällä hetkellä Arsenalia, mutta myös Chelsea, Manchester United ja Liverpool ovat osoittaneet kiinnostusta Englannin maajoukkuemiestä kohtaan.

Ricen sopimusta on kaksi kokonaista vuotta jäljellä, minkä lisäksi West Hamilla on mahdollisuus jatkaa sitä vielä yhdellä vuodella. 18 kuukautta sitten 24-vuotias hylkäsi tiettävästi tarjouksen uudesta jatkopahvista noin 200 000 punnan viikkopalkalla.

West Ham myy Ricen tänä kesänä vain, jos tarjous on rahallisesti kohdillaan. Sen suunnitelmana on sijoittaa kaikki mahdollisesta myynnistä saatavat tulot joukkueen vahvistamiseen kesän siirtoikkunassa.

LUE MYÖS!