David De Gea on päässyt yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta Manchester Unitedin kanssa, kertoo Telegraph.

Sopimus on allekirjoittamista ja julkaisua vaille valmis.

De Gean sopimus Manchester Unitedin kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen. Manchester Unitedilla oli sopimuksessa optio pidentää sitä automaattisesti ensi kaudelle, mutta seura päätti jättää option käyttämättä voidakseen neuvotella maalivahdin palkan pienemmäksi.

De Gea on yksi koko sarjan parhaiten palkatuista pelaajista 350 000 punnan viikkopalkallaan, mutta maalivahdin peliesitykset ovat jättäneet tällä kaudella toivomisen varaa. De Gea on tehnyt lukuisia maaliin johtaneita virheitä ja Manchester United ei ollut halukas maksamaan vahdilleen yhtä suurta palkkaa tulevaisuudessakin.

Jatkosopimuksen myötä De Gean palkkatulot putoavat huomattavasti ja ovat samalla enemmän sidonnaisia peliesityksiin.

Uutisoimme aiemmin tiistaina Telegraphin pohjalta, ettei uusi jatkosopimus tarkoita automaattisesti sitä, että De Gea jatkaisi Manchester Unitedin ykkösmaalivahtina. Lue lisää täältä.

Manchester Unitedin on kerrottu seuraavan tarkasti Brentford-vahti David Rayan tilannetta.

LUE MYÖS