Aston Villa yrittää hankkia Real Madridin laitahyökkääjän Marco Asension tulevana kesänä, kertoo Athletic.

Asension, 27, ja Madridin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Hän haluaisi ensisijaisesti jäädä Los Blancosiin, mutta Villa aikoo taistella loppuun saakka ja on valmis tarjoamaan hänelle todella rahakasta sopimusta.

Villan päävalmentaja Unai Emery ja seuran omistaja Nassef Sawiris tuntevat hyvin Asension agentin Jorge Mendesin. Myös Villan tuleva urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany haluaisi tuoda Espanjan maajoukkuepelaajan Valioliigaan.

Athleticin mukaan moni Villan tulevan kesän hankinnoista tulee luultavasti Espanjasta, jossa Emeryllä ja Alemanylla on hyvät kontaktiverkostot.

Kuluvalla kaudella Asensio on pelannut 46 ottelua tehden niissä yhteensä 11 maalia ja syöttäen kahdeksan.