Brentford on kasannut kolmen ehdokkaan listan ykkösmaalivahtinsa David Rayan potentiaalisesta korvaajasta, kertoo Sky Sports.

Rayan, 27, diili Brentfordin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, ja hän on kieltäytynyt kahdesta jatkosopimustarjouksesta.

Espanjalaistorjuja on monen Valioliigan suurseuran kiikarissa. Hänellä on runsaasti kysyntää myös kotimaassaan, mutta siirto La Ligaan tulisi todennäköisesti ajankohtaiseksi vasta ensi kauden jälkeen, kun hän voisi siirtyä ilmaiseksi.

Brentford uskoo saavansa yli 45 miljoonaa euroa, jos hänet myydään tänä kesänä. Seura pyrkii joka tapauksessa ostamaan uuden maalivahdin tämän kauden jälkeen, vaikka Raya jäisikin Brentfordiin.

Ehdokaslistalla Rayan korvaajaksi ovat Nantesin Alban Lafont, Freiburgin Mark Flekken ja Liverpoolin Caoimhin Kelleher.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

PLFrance_ 🇫🇷

@PLFrance_
🐝 Brentford a ciblé Alban Lafont, Mark Flekken et Caoimhin Kelleher comme remplaçant potentiel de David Raya qui devrait partir cet été.

Les Bees réclament environ 40M£ pour le gardien espagnol.

[Sky Sports]

Lafontista, 24, on povattu Ranskan maajoukkueen tulevaa ykköstorjujaa ja Flekken, 29, on parhaillaan Hollannin kakkosvahti.

Irlantilainen Kelleher, 24, on saanut kehuja päästessään Liverpoolin tolppien väliin, mutta hän on pelannut mainitusta kolmikosta selkeästi vähiten. Kuluvalla kaudella Kelleher on pelannut Liverpoolissa vain kolme ottelua, kaikki cup-kilpailuissa.