Brentfordin maalivahti David Raya sanoo olevansa todella tyytyväinen seurassa, vaikka hän on hylännyt jo kaksi jatkosopimustarjousta.

Raya, 27, on ollut huipputärkeässä roolissa Brentfordin pelisysteemissä siirryttyään seuraan kesällä 2019 Blackburnista.

Espanjalaistorjuja on pelannut tällä kaudella isoimmat minuutit kaikista Brentfordin pelaajista, mutta hänen tulevaisuutensa seurassa on auki, sillä hänen sopimuksensa päättyy ensi kauden jälkeen.

Jos uutta diiliä ei synny, ensi kesä on käytännössä Brentfordin viimeinen mahdollisuus saada hänestä merkittävä korvaus. Siirtohuhuissa häntä on viety Tottenhamiin, Chelseaan ja Manchester Unitediin.

– Minusta nyt ei ole oikea hetki tehdä sopimusta. Olen todella, todella onnellinen ja juuri nyt ajattelen sitä, että teen parhaani joukkueen eteen päästäksemme europeleihin, kommentoi Raya BBC:n mukaan.

– Minulle tarjottiin uutta sopimusta viime vuonna ja tammikuussa, mutta emme päässeet yhteisymmärrykseen.

– Juuri tällä hetkellä uusi sopimus on toissijainen asia. Tärkein asia on joukkue ja ottelut. Katsotaan toukokuussa, missä olemme.

– Ikinä ei voi tietää, mitä kulman takana odottaa. En voi sanoa mitään siitä, mitä kesällä tapahtuu. En osaa edes sanoa, mitä lauantaina tapahtuu.