Erik ten Hag uskoo pelaajien houkuttelemisen Manchester Unitediin tulemaan olevan nyt helpompaa kuin ensimmäisessä kesäsiirtoikkunassaan. Hollantilaismanageri tuntee seuran vetovoiman kasvaneen, vaikka Mestarien liiga -paikkaa ei irtoaisi tällä kaudella.

Ten Hag käytti kesällä 2022 Man Unitedin ennätysmäärän uusiin hankintoihin. Casemiro, Antony, Christian Eriksen, Lisandro Martínez ja Tyrell Malacia saapuivat tuolloin Old Traffordille.

Ten Hag myöntää, että pelaajien houkuttelu uudelleenrakennusprojektiin oli haastavaa. Nyt tilanne on hollantilaisen mukaan toinen.

– Näen suuren eron verrattuna viime vuoteen. Pelaajat olivat viime vuonna hyvin varautuneita, kun juttelin heidän kanssaan, ten Hag kommentoi lehdistölle.

– Nyt monet pelaajat huomaavat missä tässä mennään ja tunnistavat tämän projektin kunnianhimon. He haluavat todella tulla tänne ja huomaan sen.

– Viime kaudella oli paljon epäilyksiä, kun lähestyimme pelaajia. Monet laatupelaajat haluavat nyt todella tulla. Odotukset ovat korkeammalla, mutta meillä on myös ymmärrys siitä missä me olemme olleet viime kausina.

– Meidän on uudelleenrakennettava ja järjestäydyttävä. Olemme prosessissa, joka vie oikeaan suuntaan. Sen huomaa pelissämme. Olemme enemmän proaktiivisia.

– Meidän täytyy kehittyä päivittäin. Se on vaatimus jokaiselle tässä seurassa.

LUE MYÖS!