Manchester Unitedin entinen manageri Ole Gunnar Solskjær sanoo, että seuralla oli mahdollisuus hankkia Erling Haaland alle viidellä miljoonalla eurolla vuonna 2018.

Unitedin seuralegenda Solskjær valmensi tuolloin Norjassa Moldea, jossa hänen suojattinaan pelasi sittemmin maan suurimmaksi tähdeksi noussut Haaland, 22.

Norjalaismanageri siirtyi loppuvuodesta 2018 Unitedin peräsimeen ja Haaland jatkoi seuraavassa tammikuussa matkaansa RB Salzburgiin. Sieltä hänen tiensä vei ensin Borussia Dortmundiin ja viime kesänä Manchester Cityyn, jolle Haaland on 47 ottelussa jo 51 maalia.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Ole Gunnar Solskjær on Erling Haaland: "I called Manchester United six months before I took over and told them that I’d got this striker, this boy Haaland that we had… but they didn't listen”. 🔴👀 #MUFC

“I asked for £4m for Erling. They did not sign him”, told @SunSport.

Salzburg maksoi teini-ikäisestä Haalandista kahdeksan miljoonaa euroa, mutta Solskjær sanoo, että hän yritti kaupitella nuorta maalitykkiä Manchester Unitedille vielä halvemmalla.

– Otin yhteyttä Unitediin, koska meillä oli lahjakas hyökkääjä, joka heidän olisi pitänyt hankkia, sanoi Solskjær Athleticin mukaan.

– Mutta he eivät valitettavasti kuunnelleet. Pyysin neljää miljoonaa, mutta he eivät ikinä hankkineet häntä. Neljä miljoonaa! Älkää kysykö, missä hän on nyt. Hän on liian hyvä…

Lue lisää Man Unitedista: