Liverpool voitti Leicesterin maanantai-iltana Valioliigassa 3-0.

Ottelun kaksi ensimmäistä maalia syntyi puolen tunnin pelin jälkeen. Curtis Jones vei Liverpoolin johtoon 33. minuutilla. Mohamed Salah alusti maalin. Samainen kaksikko iski myös kolmea minuuttia myöhemmin. Jones teki, Salah syötti.

Jones kiitti Jürgen Kloppia saamastaan vastuusta maaleillaan. Klopp on peluuttanut Jonesia avauskokoonpanossaan viimeiset viisi viikkoa.

Trent Alexander-Arnold viimeisteli loppuluvut 3-0:aan noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Salah syötti myös Alexander-Arnoldin maalin ja nappasi siten komeat kolme maalisyöttöä tililleen maanantai-iltana.

Liverpool nousi voiton myötä jälleen pisteen päähän neljäntenä olevasta Manchester Unitedista. Manchester United on pelannut ottelun Liverpoolia vähemmän.

Leicester on putoamassa kovaa vauhtia kohti Mestaruussarjaa. Leicester on sarjataulukossa 19. sijalla kahden pisteen päässä putoamisviivan paremmalla puolella olevasta Evertonista. Leicester kohtaa loppukaudella vielä Newcastlen ja West Hamin.