Chelsealta voidaan odottaa hyvin vilkasta toimintaa kesän siirtomarkkinoilla.

Omistajanvaihdoksen myötä pelaajakauppoja on jo tehty, mutta vielä ei ole valmista. Oven uskotaan käyvän tiuhaan molempiin suuntiin.

The Guardianin tietojen mukaan Chelsea pyrkii hankkimaan kesän markkinoilta uuden maalivahdin, vahvistuksia keskikentälle ja ennen kaikkea eliittitason keskushyökkääjän.

Romelu Lukaku palaa kauden päätteeksi Italiasta lainalta Chelseaan – ja hänelle mahdollisesti annetaan harjoituskaudella mahdollisuus – mutta Lukakun varaan Chelsea ei tällä haavaa aio nojata.

Italian Serie A:sta Chelsea kyllä hakee uutta kärkimiestä. Guardianin tietojen mukaan Chelsea haluaa Napolin Victor Osimhenin, jolla on allaan mieletön kausi. 24-vuotias nigerialainen on paukuttanut kaikki kilpailut mukaan lukien 36 ottelussa tehot 28+5. Serie A:n maalipörssiä Osimhen johtaa 24 osumalla.

Chelsealla voi olla ongelmia houkutella ykköskorin pelaajia tänä kesänä, sillä ensi kaudella joukkue ei europelejä pelaa. Jos Osimhen jää haaveeksi, Chelsean varavaihtoehtoja ovat Interin Lautaro Martínez ja Brentfordin Ivan Toney.

Maalivahtiosastolla Chelsean listalla ovat Aston Villan Emi Martínez, Brentfordin David Raya ja Interin André Onana. Keskikentälle Chelsea taas hakee uutta verta kaksikosta Alexis Mac Allister ja Moisés Caicedo. Mac Allister on tosin myös ainakin Liverpoolin ostoslistalla.

Lähtijöidenkin joukossa on näillä näkymin kovia nimiä. Mason Mountin lähtöä pidetään jo lähes varmana, ja yhtä lailla Mateo Kovacic on tällä haavaa jättämässä Chelsean.

LUE MYÖS