Liverpoolin on määrä vahvistaa keskikenttäänsä kesän siirtoikkunassa.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Liverpool hankkii ainakin kaksi uutta keskikenttäpelaajaa joukkueeseensa. Lähde kertoo Chelsean Mason Mountin, Brightonin Alexis Mac Allisterin ja Bayern Münchenin Ryan Gravenberchin lukeutuvan Liverpoolin kärkivaihtoehtoihin.

Liverpool on yhdistetty siirtohuhuissa myös Sportingin Manuel Ugarteen, mutta The Athleticin saamien tietojen mukaan seura ei ole pelaajan kintereillä.

Liverpool on jo tehnyt tarjouksen Mac Allisterille. Argentiinalaiskeskikenttäpelaajan on määrä poistua Brightonista seuraavien viikkojen aikana.

Mount on myös jättämässä Chelsean tänä kesänä. Mount ei ole päässyt yhteisymmärrykseen Chelsean kanssa jatkosopimuksesta. Chelsean on tarkoitus myydä Mount muihin maisemiin tänä kesänä saadakseen pelaajasta siirtosumman. Mountin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Chelsea on asettanut omalle kasvatilleen 80 miljoonan euron hintalapun.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp totesi hiljattain, ettei usko mahdollisen menetetyn UCL-paikan vaikuttavan joukkueen kesähankintoihin. Liverpool on parhaillaan viidentenä Valioliigassa. Yhden ottelun vähemmän pelannut Manchester United on pisteen edellä neljäntenä.

LUE MYÖS